Image Alt

Kuvo TV

The Coalition će nam ovoga mjeseca pokazati potencijal Unreal Engine 5 na Xbox Series X konzoli

Iako smo već ranije vidjeli Unreal Engine 5 u akciji, ove su testove napravili programeri na PlayStationu 5 i PC-u. Oni koji sumnjaju u to kako će ovaj grafički engine raditi na Xbox Series X, bit će sretni kada čuju da će The Coalition, studio odgovoran za Gears of War, već ovog mjeseca održati prezentaciju usredotočenu na ovaj grafički pokretač.

Nedavno je najavljeno da će 20. srpnja u 22:20 The Coalition održati prezentaciju u okviru GDC-a, poznatu kao Alpha Point, gdje ćemo vidjeti kakav je napredak ovog studija s Unreal Engineom 5. Sjetimo se da je ovaj tim jedan od prvih potvrdio upotrebu ovog grafičkog enginea za svoje projekte.

Na taj način možemo očekivati demonstraciju usredotočenu na alate kao što su Lumen i Nanite, ali posebno MetaHuman Creator, koji omogućuje trenutno stvaranje realnih modela ljudi. Sve ovo radit će na Xbox Series X konzoli. Sumnjamo da ćemo na ovom događaju vidjeti preview Gearsa 6, ali ovo će biti dokaz grafičkog potencijala kojeg bi buduće igre iz The Coalitiona mogle postići.