Image Alt

Kuvo TV

Microsoft Flight Simulator će se izvoditi mnogo stabilnije zahvaljujući nadolazećoj nadogradnji

Tijekom E3 sajma, službeno je objavljen datum dolaska Microsoft Flight Simulatora na Xbox Series X/S konzole, ispunjavajući tako zahtjeve brojnih obožavatelja koji su željeli vidjeti naslov Asobo Studiosa na konzolama. Međutim, to ne znači da je ovaj studio ostavio po strani PC verziju naslova.

Tijekom službenog streama, održanog prije par dana, Asobo Studios potvrdio je da će izvedba Microsoft Flight Simulatora dobiti veliko poboljšanje dolaskom njegovog sljedećeg ažuriranja, koje bi trebalo biti dostupno od 27. srpnja.

Izvršni direktor Asobo Studiosa, Sebastian Wloch, objasnio je detalje novog ažuriranja koje će dobiti Microsoft Flight Simulator, osiguravajući da su, unatoč radu na verziji za Xbox, učinili sve što je moguće kako bi dodatno poboljšali verziju za PC.

Iz ovog razvojnog tima tvrde kako su naporno radili na Xbox inačici, ali da neke prednosti dolaze i na PC. Kako tvrde, dosta toga je odrađeno posebno na simulacijskom engineu – prepisani su mnogi dijelovi enginea, arhitekture i poboljšani s ciljem postizanja maksimalnih performansi.

Wloch tvrdi kako su napravili dva načina poboljšanja, puno optimizacije i preoblikovanja CPU-a i kretanja stvari, a također i neka poboljšanja GPU-a.

Stoga svi oni koji žele uživati u poboljšanim performansama Microsoft Flight Simulatora na PC-u, moraju pričekati 27. srpnja, kada mogu preuzeti ovo novo ažuriranje.