Image Alt

Kuvo TV

NBA 2K22 je dobio službeni cover i datum izlaska

Uzbuđenje zbog izlaska NBA 2K22 polako raste. No, dok čekamo nove informacije koje bi trebale stići tijekom ovog mjeseca, pouzdani korisnik 2Kintel objavio je putem Twittera naslovnicu i datum izlaska NBA 2K22. Uz to, također je otkriveno na kojim će platformama igra biti dostupna, a predstavljene su i pogodnosti koje očekuju one koji naprave prednarudžbu spomenutog izdanja.

Kao što možete vidjeti na slici ispod, čini se da bi naslovnica koja je procurila mogla biti namijenjena specijalnom izdanju igre, slično prošlogodišnjem Mamba Editionu. U ovom bi slučaju NBA 75th Anniversary Edition ugostio tri sjajna košarkaša. Na lijevoj strani imamo Kareema Abdul-Jabaara, na suprotnoj strani Kevina Duranta, a u središtu naslovnice Dirka Nowitzkog, tri velike NBA legende.

Što se tiče datuma izlaska NBA 2K22, čini se da bi stigao na Xbox Series X/S, Xbox One, PlayStation 4 i PlayStation 5 10. rujna 2021. NBA 75th Anniversary Edition navodno uključuje NBA 2K22 za staru i za novu generaciju, plus 100.000 VC-a.