Image Alt

Kuvo TV

Otkazan je Invasion Mode za DOOM Eternal

Iako nam DLC-ovi za Doom Eternal uvijek daju dobar razlog da se vratimo u njegov nasilni svijet, ponekad planovi ne budu onakvi kako se očekivalo. Prije nekog vremena najavljen je Invasion mode, koji nam je trebao omogućiti da kontroliramo demone i napadamo druge igrače u njihovim igrama, nešto u stilu Dark Soulsa. Međutim, Invasion Mode je otkazan, a umjesto njega očekuje nas nešto drugo.

Bethesda i id Software su potvrdili da je Invasion Mode otkazan zbog problema uzrokovanih pandemijom. Umjesto toga, id Software radi na implementaciji moda zvanog Horde koji će nam “ponuditi izazov i raznolikost koju tražimo u igri“.

Evo što je o tome rekao izvršni producent Doom Eternala Marty Stratton: “Kao što mnogi od vas već znaju, namjeravali smo objaviti besplatno Invasion update za igru. Međutim, nepredviđene posljedice pandemije i rada na daljinu utjecale su na napredak razvoja ovog dodatka. Tijekom tog vremena, također smo vidjeli i čuli koliko uživate u modovima i bitkama dostupnim u ekspanzijama i glavnim levelima. Imajući ove čimbenike na umu, odlučili smo preusmjeriti fokus s Invasion Moda na stvaranje single player Horde moda.

Slično tome, trenutno je u pripremi update za Battlemode, gdje ćemo vidjeti novu mapu, prilagodbe u gameplayu i drugačiju multiplayer strukturu. Iako trenutno nema podataka vezanih uz datum izlaska ovog sadržaja, spomenuto je da ćemo tijekom sljedećeg QuakeCona, koji će se održati od 19. do 21. kolovoza, dobiti više detalja o njemu.