Image Alt

Kuvo TV

Take-Two je postao novi vlasnik studija Dynamixyz

Kupovina studija na gaming sceni ne prestaje. Iako kada govorimo o ovoj temi, obično se odnosi na tvrtke posvećene razvoju igara, ne smijemo zaboraviti da velike tvrtke u ovoj industriji također traže partnerstva koja pružaju neku vrstu tehnološke prednosti. To je slučaj s Take-Two Interactiveom, koji je potvrdio kupnju Dynamixyza.

Dynamixyz je studio koji se specijalizirao za uporabu motion capturea, analize lica i 3D alata za obradu, koji su korišteni u Red Dead Redemptiona 2 i filmu Avengers: Endgame. Evo što je izvršni potpredsjednik Take-Two Interactivea Michael Worosz rekao o ovoj akviziciji:

Dynamixyz ima doista zasluženu reputaciju, jer pruža najširu i najpametniju ponudu rješenja za korištenje motion capturea u industriji zabave, a njegv je rad očarao milijune ljudi širom svijeta, od kina do naših domova.

Iako Dynamixyz ne stvara izravno igre, predstavlja važan dio njihove produkcije. U industriji koja se neprestano razvija i nastoji ponuditi vizualni aspekt koji je sve više i više vezan za stvarnost, pridruživanje ove vrste portfoliu Take-Two Interactivea zasigurno će imati izvrsne rezultate. Nadajmo se samo da će se ovo odraziti i na GTA VI.