Image Alt

Kuvo TV

Pojedini Dead by Daylight likovi uskoro će dobiti vizualna poboljšanja

Behaviour Interactive je najavio da će objaviti vizualna poboljšanja za neke od likova svoje igre Dead by Daylight.

U pitanju je nekoliko preživjelih (survivora), koji će se do biti samo vizualna poboljšanja, pa se ne biste trebali brinuti o prednostima jednog lika u odnosu na drugog. Stvari poput tekstura i ostalih dijelova modela likova bit će izmijenjene. Sve ove vizualne promjene bit će objavljene kao dio sljedećeg ažuriranja, iako konačni datum izdanja te zakrpe tek treba biti objavljen.

Iako likovi iz Dead by Daylighta neće izgledati potpuno drugačije i zadržat će elemente koji su ih učinili jedinstvenima od prvog dana kad su izašli, Behaviour Interactive modernizirat će različite preživjele (survivore) kako bi pružio bolje iskustvo igračima. Developer je rekao da su stari likovi Dead by Daylighta imali drugačiji umjetnički stil u usporedbi s novijima, a s ovim objavljenim ažuriranjima preživjeli (survivori) bi trebali biti realniji.

Behaviour Interactive je izjavio da je poslušao povratne informacije igrača i u skladu s tim napravio promjene. Više detalja o tim promjenama u Dead by Daylightu podijeljeno je u ažuriranoj objavi programera za one koji nisu bili ažurni.

Najnovije ažuriranje Dead by Daylight bit će dostupno na test serverima sljedeći tjedan.