Image Alt

Kuvo TV

EA negirao provedbu reklama u svojim igrama

Prije nekoliko dana, iz Axiosa se pojavilo izvješće, gdje se spominje da su tvrtke poput EA potpisale ugovor sa oglašivačkom tvrtkom Simulmedia, da se niz reklama uključi u razne igre. Međutim, tvrtka koja stoji iza FIFA-e je izdala priopćenje u kojem je negirala ove informacije.

U razgovoru za PC Gamer, predstavnik tvrtke porekao je bilo kakvu vezu sa Simulmediom i nekakav plan za implementaciju oglasa u njihove igre. Ovo je komentirano po tom pitanju:

Nakon netočnih izvještaja koji sugeriraju da želimo u naše igre uvesti reklame u “televizijskom stilu “, željeli smo pojasniti da oglašavanje za igre na konzoli trenutno nije nešto što vidimo, niti smo potpisali bilo kakve sporazume za provedbu. Stvaranje najboljeg mogućeg igračkog iskustva ostaje nam prioritet. 

U izvornom izvješću spominje se da će ove reklame biti uključene u razne igre, sa testovima provedenim u SMITE-u, te da će igrači biti nagrađeni s malo skinova ili novca u igri. Sada, nakon nedavnih izjava EA-e, čini se da bi se Simulmedia mogla odmaknuti od igara na konzoli i nastaviti na tržištu besplatnih i mobilnih uređaja.