Image Alt

Kuvo TV

Nintendo predstavio svoju novu Switch OLED konzolu

Nintendo je najavio novi model Nintendo Switcha. Prikladno nazvan OLED modelom, izlazi 8. listopada ove godine u bijeloj i neonsko crveno-plavoj varijanti.

Nova verzija konzole donosi OLED ekran, 64 GB internoga diska, poboljšani audio, podešavajuće postolje i port za LAN kabel. U svakom slučaju, radi se o poboljšanoj verziji konzole i boljem displayu sa jednakom snagom kao i u prijašnjoj verziji Switcha. Bar se tako čini zasada, iako su mnogi očekivali snažniju Pro verziju, Nintendo ovu verziju nije tako predstavio. Tehničke specifikacije ćemo ipak morati pričekati ili prihvatiti da su iste kao i do sada.

Što se tiče cijene, iako nemamo doslovan ”prijevod” na naše tržište, službena Nintendova cijena je 349.99 američkih dolara. S obzirom da je originalna verzija koštala 299 dolara, očito je da se radi o skupljoj verziji konzole. Kako nova verzija konzole izgleda u akciji, pogledajte u videu:

Konzola izlazi zajedno sa Metroid Dread igrom, pa možemo očekivati i neki poseban bundle što bliže budemo izlasku konzole, ali i nove Metroid igre.