Image Alt

Kuvo TV

Osvanuli novi potencijalni dokazi o skoroj najavi Dead Space remakea

Iako trenutno nema službenih podataka od strane Electronic Artsa, brojna izvješća augeriraju da ćemo tijekom EA Play Live 2021 eventa vidjeti najavu nove Dead Space igre. Službeni YouTube račun serijala ažuriran je nakon gotovo desetljeća neaktivnosti, što stvara više nagađanja o budućnosti franšize.

Na službenom YouTube profilu serijala, ažurirana je profilna slika, tako što je zamijenjena ranija fotka iz  treće igre, a umjesto nje je postavljena općenita fotka iz serijala. To se dogodilo osam godina nakon što je je profil bio bez ikakvog novog sadržaja na ovoj platformi. Takav potez mnogi su shvatili kao nagovještaj  da je nova igra na putu.

Prema nekoliko izvora, EA Motive navodno radi na novom Dead Spaceu, koji je zapravo svojevrsni reboot serijala, a ujedno i nastavak izvorne trilogije, iako se također govori o cjelovitom remakeu ili remasteru. Kao i uvijek, u ovom trenutku ne postoje službene informacije, pa moramo pričekati do 22. srpnja, kada bi EA Play Live trebao razjasniti ove glasine.