Image Alt

Kuvo TV

Pas robot iz Battlefielda 2042 viđen je u Apex Legendsu

EA Play Live 2021 će biti održan 22. srpnja, nažalost uz odsutnosti Mass Effect i Dragon Age franšiza. Međutim, Electronic Arts potvrdio je koja igra će biti “glavni protagonist” emisije, a to će biti ni manje ni više sljedeći dio Battlefield franšize.

Battlefield 2042, zajedno sa sportskim naslovima, bit će u fokusu EA konferencije, pokazujući detaljnije sve ono što smo mogli vidjeti u njegovoj prvoj najavi i u gameplayu prikazanom tijekom Xbox & Bethesda Game Showcasea održanog na E3 2021 .

Od prvih leakova naslova istaknuto je da će igra biti postavljena u blisku budućnost, jer su se elementi poput četveronošnih dronova pojavili na slikama procurjelog trailera, kao i na drugim snimkama igrivih faza.

Nakon što je potvrđen njegov izgled u službenom traileru, sada se robot pas Battlefield 2042 pojavio i u Apex Legendsu, kao što možete vidjeti na slici koja je podijeljena putem stranice mp1st.

Kao što vidite, ovaj pas robot iz Battlefielda 2042. pojavio se u Apex Legends u formi cameo uloge, odnosno dostupan je kao privjesak koji će biti dostupan u naslovu. Sada samo moramo pričekati 22. listopada da ga vidimo u pokretu izlaskom Battlefielda 2042.