Image Alt

Kuvo TV

Pojavila su se nova nagađanja o Bullyju 2

Nakon nedavnih leakova o GTA VI, počela su kružiti nova nagađanja o Bullyju 2. Izvještaj da će GTA VI izaći 2025. godine, što nije iznenađujuće, nije dobro sjeo mnogim obožavateljima. No, budući da će proći toliko dugo dok ne stigne novi GTA, mnogi su fanovi počeli teoretizirati da bi Bully 2 mogao uskoro stići, jer bi Rockstar trebao objaviti igru dok čeka sljedeći naslov iz svog najprodavanijeg serijal

Originalna igra Bully izašla je 2006. godine i posljednjih je 15 godina kultni klasik za ljubitelje Rockstara. Iako ovaj studio nikada nije javno otkrio da je razmišljao o izradi nastavka, to nije spriječilo brojne fanove da godinama stvaraju nova nagađanja o Bullyju 2.

Kad se Bully čisto usporedi s Grand Theft Autom, prva je igra pružala znatno jednostavnije iskustvo s ograničenijim svijetom. Fanovi vjeruju u ove nove špekulacije o Bullyju 2, te smatraju da bi bila lakša igra za Rockstar i da im ne bi trebalo toliko dugo da je naprave u usporedbi s GTA VI. Ako će za sljedeću Grand Theft Auto igru trebati dosta vremena da se razvije, velik broj obožavatelja radije bi da se Bully 2 razvije prvi.

U najmanju ruku, čini se da mnogi misle da će igra doći brže zbog svojeg gore spomenutog ograničenog svijeta. Ali kao i uvijek, ovo nije ništa više od teorije, tako da nam i dalje ostaje čekati.