Image Alt

Kuvo TV

Microsoft i legendarni kvartet “All 4 One” predstavili novu sjajnu reklamu za Xbox All Access

Microsoft nema u planu zaustavljanje iznimno opsežne marketinške kampanje koja je počela s izdavanjem Xbox Series X|S konzola. No, kao i kod većine dosadašnjih reklama, premda su nove konzole spomenute, naglasak na svemu je da je Xbox puno širi “doživljaj” od klasične konzole. Tako je i nova Xbox All Access reklamni spot koji promovira lagani prelazak (na podržanim tržištima) s Xbox One na Series X|S u jedinstvenom paketu koji sadržava dvije godine Xbox Game Pass Ultimate pretplate.

Sam spot je genijalni nostalgčni trip za sve nas “matore” gamere i direktan udarac u feelse. Potpuno neočekivan način reklamiranja koji je očigledno usmjeren prema gamerima starijeg “kova”. Ono što dodatno daje kvalitetu svemu jest višestruko nagrađivani r&b pop-soul kvartet All 4 One i samim time reklamu (op.a. spot) čine urnebesno autentičnim, kao da je iskočio s MTV-a 90-ih.

Za Xbox Series X paket potrebno je izdvojiti 34,99$ (cca 220kn) mjesečno na dvije godine ili 24,99$ (cca 160kn) za Series S. Kako smo već rekli, u paket je ubačen Xbox Game Pass Ultimate s kojim sve igre možete igrati na Xbox konzolama (da i starom Xbox Oneu), PC-u, Apple i Android uređajima bez ograničenja. Xbox All Access se kao paket čini idealnim za nas koji živimo život na kredit. Još samo da sve to bude regionalno dobavljivo bez VPN-a i sličnih peripetija, nitko sretniji od nas.