Image Alt

Kuvo TV

Death Stranding Director’s Cut izlazi krajem rujna

Napokon imamo nove detalje o Death Stranding Director’s Cutu, redateljskoj verziji Kojiminog hita, koja će stići ekskluzivno na PlayStation 5. Da, ova poboljšana verzija neće se moći igrati na PlayStationu 4, ali možete je nadograditi pod uvjetom da dodatno platite.

Oni koji već imaju PS4 verziju, mogu je nadograditi za samo $9,99, u fizičkom i digitalnom formatu. Važno je naglasiti da ako imate disk, on mora biti unutar vaše konzole kad kupujete nadogradnju i dok igrate. Sljedeći važan detalj koji treba istaknuti je da će vam bilo koja verzija Death Strandinga na PS4 omogućiti pristup Death Stranding Director’s Cut Digital Deluxe izdanju za prethodno spomenutu cijenu. Ova verzija uključuje dodatne kozmetičke proizvode.

U vrijeme pisanja ovog članka, igra je navedena na PlayStation Storeu samo za PS5, a ni Kojima niti Sony nisu rekli planiraju li objaviti i ovu verziju na PS4 konzolama, kao što je bio slučaj s Director’s Cut izdanjem za Ghost of Tsushimu.

Ova nova verzija Kojimine hvaljene igre obećava da će iskoristiti svu snagu PS5 konzole, kao i jedinstvene značajke DualSensea.