Image Alt

Kuvo TV

Zahvaljujući novom leaku, doznali smo kada stiže FIFA 22

Dok još uvijek čekamo 22. srpanj, kada započinje EA Play Live, nekoliko leakova već je otkrilo neke najave koje ćemo vidjeti na događaju. Naravno, jasno je da ćemo na događaju Electronic Artsa vidjeti naslove kao što su Madden NFL 22 ili FIFA 22, kao i novi Battlefield 2042 i mnoge druge igre.

Kada je u pitanju FIFA 22, navodno procurjela beta verzija prije nekoliko tjedana otkrila je nove značajke i poboljšanja gameplaya. No, uz ove prve detalje o novoj FIFA-i koja će doći na konzole nove generacije, što može biti potpuna grafička revolucija zahvaljujući novom grafičkom engineu Unreal Engine 5, na vidjelo je izašao i popis mogućih FIFA 22 ikona. Nova igra iz EA-ove uspješne sportske franšize obećava više nego ikad, pa je, dok još uvijek čekamo njezinu službenu najavu, poznati i pouzdani korisnik UltimateTeamUK putem Twittera otkrio navodni datum izlaska ovogodišnjeg izdanja.

Prema različitim glasinama, nova FIFA web-aplikacija za korisnike bi trebala biti dostupna od 15. rujna, poklapajući se s datumom lansiranja igre koji bi se na tržištu trebala pojaviti 21. rujna.

Ovaj datum važi  za one koji su rezervirali tipično specijalno izdanje koje omogućuje rani pristup i druge bonuse, dok bi se FIFA 22 na svim platformama u slobodnoj prodaji trebala pojaviti 24. rujna.