Image Alt

Kuvo TV

Otkriven datum premijere druge sezone Netflixove The Witcher serije – imamo i premijerni trailer

Tijekom prvog po redu WitcherCona, očekivano nas je dočekalo i otkrivanje službenog datuma premijere druge sezone Netflixove serije.

Uz premijerni trailer, koji možete vidjeti ispod, a koji je dobrim dijelom sastavljen od materijala koji je dosad prikazan kroz nekolicinu prethodnih teasera, doznali smo da druga sezona The Witcher serije stiže 17. prosinca.

To nije sve, jer doznali smo i nekoliko detalja same priče druge sezone. Njena radnja nastavit će se točno tamo gdje je stala prva sezona, odnosno nakon konačnog susreta Geralta i princeze Cirille. Ubijeđen da je Yennefer poginula u bici kod Soddena, Geralt odlučuje Ciri skloniti u najsigurnijem mjestu koje poznaje – u Kaer Morhenu, gdje je proveo svoje djetinjstvo, spremajući se da postane “Vještac”. Dok se kraljevi, vilenjaci, ljudi i demoni bore za nadmoć izvan planinskih zidina Kaera Morhena, Geralt od Rivije mora zašttiti Ciri od nečega znatno opasnijeg – misterioznih moći koje se nalaze unutar nje same.

Prvi trailer za drugu sezonu je pred vama, pa pogledajte kakva avantura očekuje Geralta i ekipu u dvostruko više epizoda.