Image Alt

Kuvo TV

Gdje je Metroid Prime Trilogy za Switch?

2019. godine pojavila se glasina koja je spominjala da je Metroid Prime Trilogy, kolekcija koja je izvorno izašla za Wii, u fazi izrade za Nintendo Switch. U posljednje dvije godine vidjeli smo još nekoliko izvještaja koji ukazuju na dolazak ove kolekcije, ali još uvijek nema službenih podataka. Sad pouzdani insajder tvrdi da je ova igra gotova i da je samo pitanje kada će Nintendo pronaći pravo vrijeme za objavljivanje ove igre.

Nedavno je Jeff Grubb, insajder i novinar VentureBeata, sudjelovao u novoj epizodi emisije Giant Bomb, gdje je spomenuo da je razvoj Metroid Prime Trilogy za Nintendo Switch sada završen, a Nintendo samo čeka pravi trenutak za potvrdu glasine.

Također, Grubb je spomenuo da je pandemija bila važan čimbenik u razvoju Metroid Primea 4, jer je ova kriza interno odgađala igru zbog problema povezanih s osiguranjem kvalitete. S obzirom na to da ćemo ove godine, točnije 8. listopada, vidjeti 2D avanturu Metroid Dread, vjerojatno će Metroid Prime Trilogy na ovu konzolu stići sljedeće godine, taman prije izlaska nove igre.