Image Alt

Kuvo TV

Atlus trenutno radi na čak 10 novih projekata

Iz godine u godinu, Atlus poboljšava svoj ugled na Zapadu zahvaljujući Persona serijalu i drugim projektima koji su očarali fanove japanskih igara. Kakva je budućnost ovog studija, mogli smo doznati iz  intervjua s Naoto Hiraokom, starijim generalnim direktorom tvrtke, koji je govorio o sljedećim projektima ovog studija.

U razgovoru za Famitsu, Hiraoka je spomenuo da Atlus namjerava proslaviti Personinu 25. godišnjicu i u Japanu i na Zapadu. Uz to, tvrtka radi na nekoliko projekata koji su za sada iznenađenje. Međutim, to nije sve što je na pomolu, jer oni također rade zajedno s Vanillawareom, koji nam je nedavno isporučio 13 Sentinels: Aegis Rim.

Izvan Persone i suradnje s Vanillawareom, Atlus nastavlja unapređivati razvoj igre Project Re Fantasy. Uz ovo, tvrtka se nada da će u budućnosti imati nove informacije o serijalu Etrian Odyssey. Nažalost, nisu podijeljeni nikakvi dodatni podaci o tim projektima.

Atlus nastavlja marljivo raditi na cijelom svom katalogu. Iako već imamo osnovne informacije o nekim projektima poput Persone 6, još uvijek postoji nekoliko iznenađenja koja tvrtka čuva dok ne dođe pravo vrijeme za njihovo otkrivanje.