Image Alt

Kuvo TV

Krije li nova nadogradnja za Injustice 2 zapravo teaser za treći nastavak?

Nakon što je NetherRealm Studios nedavno otkrio da je završio sa Mortal Kombatom 11 i da se okreće svom idućem projektu, mnoge je, naravno, zanimalo, o kakvoj igri bi se moglo raditi. U posljednje vrijeme, česte su glasine da Ed Boon i ekipa rade na Marvel tabačini, no isto tako već gotovo dvije godine kruže priče pa čak i leakovi koji govore da je Injustice 3 u pripremi. Ta opcija, vrlo vjerojatno, nije daleko od istine.

Novi potencijalni dokaz, koji govori da bi Injustice 3 doista mogao biti u razvoju, stiže posredstvom nove, pomalo nelogične nadogradnje za Injustice 2. Naime, iako ne donosi gotovo ništa novo, nova nadogradnja “teži” čak 15GB i uglavnom se odnosi na sitnije tweakove već postojećih opcija u igri. No, ukoliko bacimo oko na kompletan opis navedene nadogradnje na stranici SteamDB, vidjet ćemo da su dodana i tri potpuno nova fajla, koja bi na određeni način mogla predstavljati teaser za treći dio igre.

Ta tri fajla nose naziv “Upsell”, što sugerira da se NetherRealm sprema dodati određene in-game dodatke, a budući da se vrlo često događa da developeri svoje buduće igre reklamiraju kroz dodatke unutar postojećih igara, mnogi su skloni mišljenju da bi ovo mogao biti prvi konkretniji teaser iduće igre iz ovog borilačkog DC serijala.

Podsjećamo, ovo nije prvi put da čujemo priče o Injusticeu 3. Prema ranijim informacijama, Injustice 3 bi trebao biti finalni dio trilogije, namijenjen isključivo novim konzolama i PC-u. Prema ranijim leakovima, radi se o finalnom dijelu trilogije, koji će navodno imati dva story moda, Tournament mod te brojne customizacijske opcije. Glavni negativac igre bit će Nekron, a među likovima trebali bismo vidjeti i dosta “mračniju ekipu” na čelu s Johnom Constantineom, Huntress, Penguinom, Etriganom, Killer Crocom, Zatannom, Doctor Manhattanom i Neom iz Matrixa.