Image Alt

Kuvo TV

Procurio je popis besplatnih DLC-ova i raznih ekspanzija koje dolaze u Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je “ispunio očekivanja” na Xbox Series X/S platformama, PlayStation 5 i PC, no kao što većina nas zna, novi naslov poljske tvrtke CD Projekt RED neprestano muče problemi s grafičkom izvedbom na starijim konzolama, koja ostavlja gorak okus u ustima. Različite zakrpe ispravlile su veliki broj bugova, ali na kraju Cyberpunk 2077 nije ispao naslov kakav smo očekivali, iako je izvršni direktor CD Projekt RED-a nedavno potvrdio da je igra dosegla zadovoljavajuću razinu.

Iako je prije par mjeseci CD Projekt RED pretrpio cyber napad koji je pokvario sve njegove planove sa Cyberpunkom 2077, dosad najveće ažuriranje za igru trebalo bi stići vrlo brzo. Na Redditu je procurio popis s više od 15 besplatnih DLC-ova i raznih ekspanzija, koje bi uskoro trebale stići. Sve su ove informacije izvučene iz samog koda igre.

Cyberpunk free dlc and expansions names leak from GamingLeaksAndRumours

Uz sve besplatne DLC-e koji bi stigli u Cyberpunk 2077, postoje i reference na druge DLC-e pod nazivom “EP-1” i “EP-2” za koje se čini da se odnose na dvije ekspanzije slične onima iz The Witcher 3: Wild Hunta, koje bi trebale donijeti nove priče i lokacije. Na kraju, tu je i next-gen patch, koji bi trebao stići krajem ove godine.