Image Alt

Kuvo TV

Otkriveni prvi detalji i gameplay noviteti NBA 2K22

2K Games podijelio je prve informacije vezane za gameplay novitete NBA 2K22 na next-gen konzolama. Novi detalji će dobro leći obožavateljima, koji su željni novih stvarčica u igri, s obzirom na to da će ista u prodaju stići za nešto više od mjesec dana, točnije 10. rujna.

Od bitnijih noviteta, tu je Seasons, koji fanovima donosi omiljeno iskustvo s još više sadržaja, više nagrada i više načina igranja. Ove godine, čeka nas i poboljšani MyTeam mod, kao i brojna gameplay poboljšanja, kada su u pitanu pokreti igrača na terenu.

2K je otkrio i prve detalje i promjene u gameplayu NBA 2K22. Jedna od promjena je i ta da će kupci next-gen verzije moći koristiti MyWNBA mod, tako što će ovaj put MyCareer kombinirati s The Cityom kako bi stvorio inovativno narativno iskustvo. Multiplayer teren The Cityja također će ove godine dobiti preinaku, dok će next-gen alternativa nazvana The Neighborhood biti postavljena na prostranim palubama kruzera.

Na polju tehnikalija, očekuju nas brojna poboljšanja, koja će posebno biti primjetna na PS5 i Xbox Series X/S verzijama, u što se možete uvjeriti ispod.

Još više detalja o svemu tome možete pronaći na web stranici NBA 2K, gdje je razvojni tim izložio što možemo očekivati od NBA 2K22 na next-gen konzolama.

Podsjećamo, NBA 2K22 izlazi 10. rujna, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC i Nintendo Switch.