Image Alt

Kuvo TV

EA Play 2021 Live – livestream

Danas, s početkom u 19h, Electronic Arts će održati svoju veliku EA Play live prezentaciju i već nam je donekle dao do znanja što tijekom ove prezentacije možemo da očekujemo.

Prije nego se pozabavimo onim što bismo trebali vidjeti večeras, red je da kažemo riječ-dvije o onome što sigurno nećemo vidjeti. Tu prije svega mislimo na nove Star Wars najave, koje će definitivno izostati. Izostat će i BioWare sa svojim Dragon Age 4 i Mass Effect igrama.

Kada su u pitanju sigurne najave, tijekom ovog eventa koji će voditi poznata WWE superzvijezda Xavier Woods, poznat još i po svome pravom imenu Austin Creed, uz nekoliko EA Originals najava, čeka nas prezentacija ovogodišnje kolekcije EA sports naslova, pri čemu će fokus biti na igrama kao što su FIFA 22 i Madden NFL 22. Doznat ćemo više o novoj, 10. sezoni Apex Legendsa po imenu Emergence, a dobar dio prezentacije bit će posvećen Battlefieldu 2042 (šuška se da će biti predstavljena jedna od mapa iz Bad Companyja 2). To nije sve, jer EA zasigurno sprema i poneko iznenađenje, a kako se već neko vrijeme priča u gaming krugovima, to iznenađenje bi trebala biti najava novog Dead Spacea, čije bi kodno ime za sada moglo glasiti “Project C”, a ako se navedeno ime ne odnosi na povratničku igru iz ovog survival horrora, onda postoji šansa da vidimo i još jednu potpuno novu najavu.

U svakom slučaju, uzbudljiva večer je pred svim gamerima, zato nemojte propustiti priliku da zajedno s nama uživo ispratite ovaj događaj.