Image Alt

Kuvo TV

Nvidia GeForce RTX 3090 je “spržena” od New Worlda

Ako u svojem računalu slučajno imate NVIDIA GeForce RTX 3090 i planirate zaigrati Amazonov New World, bolje pričekajte s tom odlukom. Igra uništava i vrlo skupe grafičke kartice, pa je trenutno najbolje rješenje njeno izbjegavanje. Pišemo vam ovo pošto sve više igrača prijavljuje problem.

NVIDIA GeForce RTX 3090 je izuzetno moćna grafička kartica koja puno košta. Ne može si svatko priuštiti high-end opremu, ali ako pripadate ovoj skupini igrača, budite oprezni prilikom testiranja novog naslova Amazon Game Studiosa.

New World će stići tek 31. kolovoza, ali programeri nude pristup zatvorenoj beta verziji svim igračima koji izvrše prednarudžbu igre, kao i onima koji se prijave. Ljubitelji MMORPG-a sada se mogu prijaviti na servere i provjeriti tajanstveni otok Aeternum, čija je atmosfera nadahnuta američkim kolonijama. Međutim, neki sudionici testa imaju ozbiljnih problema.

New World može potpuno uništiti NVIDIA GeForce RTX 3090. Greška je vrlo neobična i kao što možemo pretpostaviti, programeri bi je trebali brzo popraviti, ali može stvoriti puno problema. Sve više i više korisnika koji imaju oštećenja EVGA RTX 3090 pojavljuju se u posebnoj zbirki postova na forumu igre. Štoviše, igrači s drugim GPU-ima iz ove serije također potvrđuju probleme s pregrijavanjem i opasnom potrošnjom energije u svojim računalima.