Image Alt

Kuvo TV

Anna Torv se pridružuje glumačkoj postavi The Last of Us serije

Popis glumačkih imena koje ćemo vidjeti u HBO-ovoj The Last of Us seriji iz dana u dan sve je duži, a na njemu se našlo još jedno poznato ime.

Anna Torv (Fringe Mindhunter, Heavenly Sword) se pridružila glumačkoj postavi serije, a vidjet ćemo je u ulozi Tess, jedne od ključnih akterica originalne igre.

Prema informacijama kojima raspolaže Deadline, Torv je potvrđena kao jedna od redovnih glumica za prvu sezonu, što znači da je nećemo vidjeti samo u epizodnoj ulozi, već ćemo je vjerojatno vidjeti u gotovo cijeloj sezoni, što opet znači da bi prva sezona mogla vjerno pratiti radnju originalne igre, mada je Neil Druckmann ranije nagovijestio brojne promjene u samoj radnji.

Torv se tako pridružila već prilično bogatoj i poznatoj postavi, koju predvode Pedro Pascal kao Joel i Bella Ramsey kao Ellie. Tu su još i Gabriel Luna u ulozi Joelovog brata Tommyja, Nico Parker kao Sarah, Merle Dandridge će utjelotvoriti Marlene, dok će se Murray Bartlett i Con O’Neill pojaviit u ulogama Franka i Billa.

Još uvijek nije poznato kada bismo mogli vidjeti premijeru serije, no prema onome što smo do sada doznali, to se vjerojatno neće dogoditi prije 2023. godine.