Image Alt

Kuvo TV

Novi trailer za Deathloop fokusiran je na bonuse koji stižu sa prednaružbom i Deluxe izdanjem

Bethesda i Arkane Lyon objavili su novi trailer za Deathloop, predstavivši nam tako bonuse koji očekuju one koji kupe Deluxe Edition ili barem naprave prednarudžbu igre.

Naime, svi koji se odluče na pre-order Deathloopa, na poklon će dobiti nekoliko in-game goodiesa, poput posebnog unikatnog oružja (u ovom slučaju, u pitanju je Royal Protector Machete koja će biti dostupna samo na PlayStationu 5), “Storm Rider” Colt character skina te jednog trinketa. Kada su u pitanju bonusi koji dolaze sa Deluxe Editionom, kupce čekaju čak tri unikatno oružja – Transtar Trencher (također, dostupno samo za PS5), Eat The Rich Tribunal te .44 Karat Fourpounder. Tu su i dva character skina (“Party Crasher” Cold i “Shar Shooter” Julianna), originalni sountrack te dva trinketa.

Ukoliko ne dođe do neke nove nepredviđene odgode, Deathloop bi na PS5 i PC trebao stići 14. rujna. Kao što je od ranije poznato, njegova privremena ekskluzivnost na PlayStationu 5 trajat će 12 mjeseci, nakon čega ćemo ga vrlo vjerojatno vidjeti i na Xbox Series X/S konzolama.