Image Alt

Kuvo TV

Iscurio potencijalni datum izlaska Assassin’s Creed Valhalla: Siege of Paris ekspanzije

Ubisoft je još ranije potvrdio da će se druga story ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu, Siege of Paris, pojaviti tijekom ljeta, no zahvaljujući još jednom data leaku, moguće je da smo doznali i kada ćemo ovaj veliki DLC i zaigrati.

Novi leak stiže od Twitter korisnika CriptAssassini, koji tvrdi da je dobio screenshot na kojem se nalazi kratki sinopis ove ekspanzije skinut sa produktne strane igre na Xbox Storeu, pri čemu je kao datum njenog izlaska naveden 5. kolovoz.

CriptAssassini tvrdi da su navedene informacije vrlo brzo uklonjene sa produktne strane, zbog čega ne odbacuje mogućnost da se radi samo o placeholderu, budući da 5. kolovoz pada na četvrtak, a da je rijetkost da neka veća izdanja izađu na taj dan, budući da ih uglavnom viđamo ili utorkom ili petkom.

U svakom slučaju, radilo se o placeholderu ili pak točnom datumu, sve je izvjesnije da Siege of Paris stiže već početkom idućeg mjeseca. U međuvremenu, podsjećamo da Assassin’s Creed Valhallu i prvu veliku ekspanziju, Wrath of the Druids, već sada možete zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, kao i putem Google Stadia servisa.