Image Alt

Kuvo TV

Babylon’s Fall zatvorena beta zakazana za početak idućeg mjeseca

O akcijskoj avanturi Babylon’s Fall imali smo priliku čuti prvi put još 2018. godine, dok je posljednja prezentacija ovog ostvarenja tijekom Square Enix Presents Summer 2021 eventa na E3 sajmu pobudila izuzetno intenzivne i pomiješane reakcije među pristašama studija PlatinumGames. Naslov nema vrlo impresivan setting, ali ostaje se nadati da će developeri usavršiti sve aspekte gameplaya i ponuditi lijep način igranja. No, uskoro ćemo imati priliku sve to i iskusiti…

Igrači će dobiti priliku isprobati Babylon’s Fall zatvorenu betu prije samog njegovog launcha. Serveri u Europi bit će “live” 12. kolovoza u 19h, ali vrijedi napomenuti da će igru biti moguće isprobati samo četiri sata. Ranije će se testovi održati u Japanu (29. srpnja) i u Sjedinjenim Državama (5. kolovoza).

Iz PlatinumGamesa su potvrdili da će u nadolazećim testovima fokus biti usmjeren na “aspekte umrežavanja“. Igrači će potrebne datoteke preuzeti s Steama, no iz ovog japanskog studija su najavili da će beta biti podložna NDA-u, ali da u budućnosti planiraju ublažiti ograničenja.

Babylon’s Fall je u razvoju za PlayStation 4, PlayStation 5 i PC, no još uvijek nije poznato kada će se pojaviti u prodaji. Ono što već znamo, jeste da nas već prilikom njegovog launcha očekuje i cross-play opcija.