Image Alt

Kuvo TV

Još nekoliko Zelda HD remastera navodno je već spremno za izlazak

Nakon izlaska Legend of Zelda: Skyward Sworda HD, počele su kružiti glasine da Nintendo zapravo planira izdati još nekoliko remasteriziranih naslova iz ovog serijala za Nintendo Switch. Prije je bilo riječi  o Wind Waker i Twilight Princess remasterima, no izgleda da Nintendo sada razmišljaj i o remake izdanjima igara Oracle of Seasons / Oracle of Ages.

Navedene informacije stižu od Twitter korisnika markomaro, koji se već dokazao kao pouzdan izvor u prošlosti. Prema ovom insideru, remasteri Wind Wakera i Twilight Princessa već su spremni za izlazak, samo je do Nintenda da ih se pusti na tržište. Uz to, spominje se da će Oracle of Seasons / Oracle of Ages imati remake izdanja predviđena za 2022. ili 2023. te da će se navedene igre prodavati zasebno.

Unatoč kredibilnosti ovog insidera, važno je uzeti ove podatke s rezervom dok ne vidimo službenu potvrdu istih. Unatoč tome, Nintendo je u posljednje vrijeme pokazao popriličan interes za remake i remaster izdanja, pa bi bilo logično da ih žali i dalje stvarati za Switch.