Image Alt

Kuvo TV

Abandoned PS5 app stiže ovaj tjedan – nakon novog teasera, fanovi su i dalje uvjereni da je Abandoned ima veze sa Kojimom

Trakavica oko misteriozne PS5 ekskluzive Abandoned nastavila se u istom, dobro poznatom tonu.

Famozna PS5 “Realtime Experience” aplikacija od sutra će biti dostupna putem PlayStation Storea, a povodom toga, BLUE BOX Game Studio je objavio i novi teser, koji je dodatno rasplamsao teorije vezane za umiješanost Hidea Kojime u cijeli projekt.

Naime, ovaj nizozemski objavio je putem Twittera teaser sliku koja je van fokusa, ali na kojoj se vrlo jasno vidi lik s povezom na oku. Naravno, Kojimini fanovi su to odmah protumačili kao aluziju na Metal Gear Solid, koji opet vodi prema povezanosti sa Kojimom, a što dalje implicira da bi ovaj japanski kreativac ipak mogao imati neku vezu sa ovim naslovom. Naravno, najčešća i najglasnija teorija je ona da je Abandoned zapravo novi Silent Hill na kojem radi Kojima sa svojim studiom Kojima Productions.

Je li Abandoned doista novi Silent Hill ili je posrijedi nešto sasvim drugo, doznat ćemo vrlo brzo. Isto tako, spremni smo i na sva iznenađenja, ugodna i neugodna, kao i novu potencijalnu odgodu cijele promocije “u zadnji čas”.