Image Alt

Kuvo TV

Final Fantasy navodno dobiva svoju igranu seriju na Netflixu

Final Fantasy ima bogatu budućnost što se tiče igara. FF VII Remake tek treba dobiti 2. dio, čeka se i Final Fantasy XVI, najavljeni su razni mobilni naslovi, no to sve očigledno nije dosta. Square Enix i Netflix su se dogovorili oko Final Fantasy igrane serije.

Doduše, suradnja još nije službeno potvržđena. Zasada postoje samo službeni izvještaji, kao jedan na Giant Freakin Robot stranici koja je i pokrenula ovu vijest, a navode kako se za izvor ove informacije javio ”višestuko dokazani i povjerljiv izvor”. Bez obzira na kredibilitet, ipak se radi o glasini, tako da moramo pričekati i službenu vijest vezanu za ovu Final Fantasy seriju koja će svakako potaknuti zanimanje javnosti.

Što bi ta serija točno trebala biti, to je pak nepoznato. Final Fantasy VII i Final Fantasy X su svakako jedne od najpopularnijih igara u serijalu, no možda se radi i o sasvim novoj priču. Final Fantasy sigurno ide u ove vode, jer je već najavljena animirana serija vezana uz Final Fantasy IX. Čini se mnogima kako bi i igrana serija bila posve logična, no još moramo pričekati službenu objavu.