Image Alt

Kuvo TV

That’s No Moon je novi super studio, sastavljen od veterana industrije, koji radi na potpuno novoj AAA single player avanturi

Upravo tako, najavljeno je stvaranje novog AAA studija za video igre u Sjedinjenim Državama, poznatog pod imenom That’s No Moon. Dotični studio sastoji se od više veterana iz kompanija kao što su Naughty Dog, Bungie, Sony Santa Monica, Infinity Ward i drugih. Iako je još uvijek u fazi zapošljavanja, ovaj super-studio nam je već pružio prve detalje o svom prvom projektu.

Putem službene web stranice objavljeno je da je južnokorejska izdavačka kuća Smilegate, koja inače stoji iza popularne free-to-play igre Crossfire, uložila 100 milijuna dolara, koji će biti usmjereni na stvaranje nove AAA single player igre.

U redovima ovog novog studija su Taylor Kurosaki, koji je prije radio u Naughty Dog i Infinite Wardu kao direktor narativnog dizajna i narativni direktor. Kurosakiju se pridružio i Jacob Minkoff, dizajner gameplaya za The Last of Us, koji će biti redatelj ovog novog projekta. Također, tu su i talenti iz Electronic Artsa, Bungieja i drugih velikih studija.

Prije nego što se uzbudite oko prve igre That’s No Moona, vrijedi napomenuti da je ovaj studio još uvijek u fazi zapošljavanja, odnosno da je ostalo jako puno vremena do bilo kakvih informacija vezanih za spomenutu igru, ali svakako će biti biti zanimljivo vidjeti što će iz svega toga proizaći.