Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da je Abandoned zapravo novi Metal Gear Solid!

Novi dan – nova teorija o famoznom Abandonedu. I ptice na grani već znaju za cijeli cirkus koji je ova PS5 ekskluziva do sada napravila na gaming sceni. Rijetki su oni koji barem nisu čuli za hrpetinu teorija, a pogotovo za onu da je BLUE BOX Game Studio zapravo lažni studio a da je Abandoned novi Silent Hill na kojem radi Hideo Kojima. Kojima-san je sličnu marketinšku eskapadu napravio i prilikom najave Metal Gear Solida 5, pa su mnogi skloni mišljenju da se povijest ponavlja. No, postoje neki koji ipak misle mrvicu drugačije..

Anton Logvinov, ruski novinar i poznati insider, odgovoran za leakove o PC portovima PlayStation hitova Horizon: Zero Dawn i Death Stranding, tvrdi da bi Abandoned zapravo mogao biti novi Metal Gear Solid, ekskluzivno namijenjen PlayStationu 5.

Abandoned izgleda kao Metal Gear Solid 6“, izjavio je Logvinov, dodavši kako raspolaže informacijama da Konami već neko vrijeme radi na spomenutoj igri te da je velika šansa da se netko u Konamiju odlučio napraviti imitaciju Kojiminog marketing plana, koji je pratio Metal Gear Solid 5.

U nastavku svoga tweeta, Logvinov tvrdi da nije u potpunosti siguran radi li se o potpuno novoj igri iz serijala ili je posrijedi remake originala, no ukoliko se doista radi o točnim informacijama i ukoliko Konami preko ove kampanje doista planira najavu novog Metal Gear Solida, velika je šansa da nas očekuje remake – osobito ukoliko Kojima nije uključen u njegov razvoj.

Konami se povodom Logvinove tvrdnje još nije oglasio, a nisu se oglasili ni iz BLUE BOX-a, tako da ćemo još malo morati pričekati na rasplet cijele situacije.