Image Alt

Kuvo TV

eSports Boxing Club dobio još jedan zamamni video, Tyson Fury potvrđen

Dobili smo još jedan video za eSports Boxing Club, poprilično obećavajuću simulaciju boksa koju razvija Steel City Interactive pod izdavačkom policom EA Sportsa.

Najnoviji video prikazuje sve impresivniju grafiku, kao i neke elemente gameplay sustava koji uključuju vjerno prenesena ponašanja licenciranih boksača, kao i njihove poteze, koji su poprilično blizu identičnima u stvarnim boksačkim mečevima. Prikazano je i par knockout situacija, a sve je popraćeno sa već predstavljenim stamina sustavom baziranim na srčanim otkucajima, koje svakako preporučujemo da provjerite.

Tyson Fury je također potvrđen da će biti u igri, i izgleda poprilično dobro u engineu koji pokreće ovu igru. Video prikazuje dio single playera koji će imati važnu ulogu u igri.

Igra izgleda sve bolje, no nema još datum izlaska. Developeri su u videu izjavili kako su uspjeli osigurati dodatna sredstva za rad na igri, a EA Sports ih očito ne žuri, tako da imamo još neko vrijeme prije nego što dobijemo konkretne informacije o izlasku igre.