Image Alt

Kuvo TV

Bloodshore je FMV battle royale igra kakvu još nismo vidjeli

Wales Interactive ne posustaje, kada je u pitanju štancanje FMV igara, a najnovija u nizu, koja stiže već ove godine, trebala bi ujedno biti najveća i najambicioznija.

Nakon romantične komedije Five Dates, ovaj velški studio nam sprema Bloodshore, uzbudljivi triler koji nam donosi uvrnutu priču koja je zapravo još jedna verzija Hunger Gamesa ili Battle Royalea.

Naime, radnju igre pratimo iz perspektive izvjesnog Nicka, jednog od čak 50 sudionika koji su bačeni na nepoznati otok sa jednim jedinim ciljem – da prežive po svaku cijenu i ugrabe bogatu novčanu nagradu, koju su za njih spremili autori uvrnutog “Kill Stream” reality showa, kojeg ljudi prate iz svojih domova.

Kako doznajemo, Bloodshore sadrži čak osam sati video materijala, što ga čini dosad najvećim FMV naslovom Wales Interactivea, a sam koncept igre trebao bi biti zasnovan na izborima igrača koji će utjecati na odnose sa ostalim likovima.

Kako će cijeli ovakav koncept funkcinirati u jednoj akcijskoj FMV igri, odgovor ćemo dobiti nekada u studenom, kada bi Bloodshore trebao stići na PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch, ali i na iOS.