Image Alt

Kuvo TV

Nadnaravni narativni shooter INDUSTRIA izlazi već krajem ovog mjeseca

Nakon punih šest godina razvoja, nadnaravni narativni FPS INDUSTRIA napokon je dobio službeni datum izlaska.

Headup Games i Bleakmil ovaj shooter planiraju izdati već 30. rujna. Kao što je od ranije poznato, radi se o naslovu koji će biti dostupan samo za PC, a moći ćemo ga kupiti putem Steama i Epic Games Storea po cijeni od $19.99 / €19.99 / £16.99.

Za slabije upućene, INDUSTRIA je mračni narativni FPS, čija je radnja smještena u 1989. godinu, u večer uoči pada Berlinskog Zida. Igrajući u ulozi znanstvenice Nore, igrači će tragati za nestalim prijateljem i ljubavnikom, istražujući misteriozni događaj koji će ih baciti u paralelnu dimenziju i grad Hakavik, mjesto gdje se brutalistička arhitektura spaja sa čudnim tehnološkim strojevima i futurističkim robotima. Naoružani do zuba vatrenim i melee oružjem, tijekom naše istrage morat ćemo se sukobiti sa brojnim mehaničkim čudovištima koje lutaju ovim distopijskim gradom.

Inače, radi se o ostvarenju, koje je djelo svega šestero ljudi. Budući da se radi o igri koja je svoj život započela kao njihov hobi projekt, a šta od njega možemo očekivati, pogledajte u traileru ispod.