Image Alt

Kuvo TV

“Pravi” Giancarlo Esposito je glavna zvijezda finalne promo kampanje za Far Cry 6

Kako najbolje ispromovirati jednu Far Cry igru? Odgovor na to pitanje prilično je jednostavan – napraviti cijelu kampanju koja se vrti oko glavnog antagonista igre. Ovaj recept polazio je Ubisoftu od ruke već u nekoliko navrata, pa je zato za potrebe promocije nadolazećeg šestog nastavka odlučio u prvi plan baciti “pravog” Anona Castilla.

Naravno, mislimo na glumca Giancarla Esposita koji je će u spomenutoj igri utjelotvoriti glavnog negativca, diktatora i tiranina fiktivne karipske državice Yare. Inače, svi koji malo bolje poznaju rad ovog glumca, znaju da je u stanju da se fantastično transformira u prilično uvjerljive likove (najbolji primjer je Breaking Bad serija, gdje Esposito glumio manijakalnog narko bossa Gustava Fringa), a da nas očekuje još jedna njegova briljantna rola najbolje pokazuje novi trailer u kojem se on, Giancarlo Esposito, obraća igračima, obeshrabrujući ih i ukratko im predstavljajući ono što ih u igri očekuje.

Far Cry 6 izlazi 7. listopada, a bit će dostupan u verzijama za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC, kao i putem Google Stadia servisa.