Image Alt

Kuvo TV

Sve je izvjesnije da je Wolfenstein 3 već u pripremi

Bethesdin studio MachineGames već neko vrijeme punom parom radi na Indiana Jones igri, no kako stvari stoje, nova velika avantura legendarnog Indyja nije jedini naslov na kojem bi ovi švedski kreativci mogli raditi. Sve je izvjesnije da je i novi Wolfenstein u pripremi.

Prve naznake da bi MachineGames mogao raditi na novom Wolfensteinu stižu sa LinkedIn profila Teemua Kivikangasa, koji je u svojoj biografiji naveo kako trenutno radi na već najavljenom i spomenutom Indiana Jones projektu, ali i da je kao glavni dizajner uključen u razvoj još jednog nenajavljenog projekta.

Iako Kivikangas nigdje nije naveo da se radi o novom Wolfensteinu, dosadašnje Bethesdine izjave poput one najočitije (“naravno da ćemo napraviti Wolfensteina 3!”) sugeriraju da je nova igra definitivno u pripremi.

Ukoliko se radi o točnim informacijama, bit će zanimljivo vidjeti u kojem smjeru će Bethesda i MachineGames odvesti ovaj serijal, a budući da je Bethesda sada dio Xbox Game Studiosa, red je još jednom da napomenemo da ćemo potencijalnu igru vidjeti isključivo na Xbox i PC platformama.