Image Alt

Kuvo TV

Iscurili novi detalji Assassin’s Creed Infinityja, Ubisoft radi na još jednoj velikoj igri iz serijala

Još u srpnju, Ubisoft je potvrdio da radi na novoj, live service Assassin’s Creed igri čije trenutno kodno ime glasi Assassin’s Creed Infinity. Osim potvrde da je ista u razvoju te da bi se trebala drastično razlikovati od dosadašnjih ostvarenje iz serijala, Ubisoft tom prilikom nije otkrio ništa konkretno. No, danas je na Redditu osvanuo zanimljiv post koji je donio nekoliko novih informacija o ovom projektu.

Prema tim informacijama, Ubisoft sa Assassin’s Creed Infinityjem planira učiniti nešto slično onome što je IO Interactive napravio sa rebootanom Hitman trilogijom. Naime, sama igra trebala bi biti inspirirana Helixom iz Assassin’s Creed Unityja, što znači da će nuditi više različitih priča, smještenim u linearnije i znatno manje poluotvorene nivoe, pri čemu bi svaka od tih priča na način sličan onome iz spomenutih Hitman igara imala određeni broj misija. Budući da se radi o live service igri, nove priče bi u igru stizale kao premium DLC sadržaj, a postoji mogućnost da ćemo kroz te priče vidjeti i svojevrsni povratak likova iz ranijih igara iz serijala.

Sve navedeno zvuči prilično autentično i smisleno, baš kao i druga vijest koju smo doznali istovremeno, a koja govori da Assassin’s Creed Infinity nije jedina igra iz ovog serijala na kojoj Ubisoft trenutno radi.

Očekivano, Ubisoft navodno radi i na novoj “normalnoj” open world Assassin’s Creed igri, čiji setting trenutno nije poznat, a koja bi vjerojatno trebala izaći već iduće jeseni. Radi li se o točnim informacijama ili ne, ostaje nam da vidimo.