Image Alt

Kuvo TV

Očekuje li nas već sutra prvi trailer za Uncharted film?

Već duže vrijeme ništa novo nismo čuli od dugo očekivanom Uncharted filmu, no ako je vjerovati informacijama koje stižu sa Patreon stranice poznatog insidera Daniela “DanielRPK” Richtmana, prvi trailer samo što nije stigao.

Iako se Sony Pictures još nije službeno oglasio, Richtman je u svojoj novoj objavi otkrio kako bismo premijerni trailer za Uncharted film mogli vidjeti već sutra, 21. listopada.

Kao što smo već spomenuli, iz Sonyja se još nisu oglasili povodom ovog potencijalnog leaka, tako da na isti još uvijek moramo gledati s određenom dozom rezerve. S druge strane, budući da je premijera filma najavljena za početak iduće godine, točnije za 11. veljače, svakako nam se čini da bi kraj listopada mogao predstavljati idealno vrijeme za objavu prvog trailera. Hoće li tako i biti, doznat ćemo vrlo brzo.

Uncharted film je bio u pripremi punih 10 godina. Nakon bezbroj odgoda i promjena glumačke postave, redatelja i scenarista, konačno je dovršeen i trenutno je u postprodukcijskoj fazi. Fanove ove sjajne Sonyjeve franšize očekuje prequel priča u kojoj ćemo u ulozi mladog Nathana Drakea vidjeti Toma Hollanda (Spider-Man), dok će njegovog mentora Victora Sullyja Sullivana utjelotvoriti Mark Wahlberg (Transformers), koji je inače prije tko zna koliko godina ujedno bio i inicijalni izbor za Nathana Drakea.