Image Alt

Kuvo TV

Poznati insider tvrdi da je Splinter Cell doista u razvoju, ali je još uvijek u ranom razvojnom stadiju

Nakon godina i godina raznoraznih leakova i glasina, sve je izvjesnije da se dobri stari Sam Fisher vraća iz prilično duge mirovine.

Sudeći prema informacijama kojima raspolažu VGC i dobro poznati insider Tom Henderson, a koje stižu od izvora veoma bliskom Ubisoftovoj kreativnoj diviziji, novi Splinter Cell je doista u pripremi. Navodno se radi u novoj velikoj igri, koja bi trebala povratiti prilično poljuljano povjerene milijuna fanova. Trenutno nije poznato koji Ubisoftov studio radi na njoj, no najvjerojatnije nije u pitanju Ubisoft Montreal.

Unatoč činjenici da je još uvijek u ranoj razvojnoj fazi, postoji mala šansa da bismo najavu nove Splinter Cell igre mogli vidjeti već iduće godine. Ubisoft se povodom ovog leaka još nije službeno oglasio, a s obzirom na to da je igra, ukoliko su informacije točne, još uvijek prilično daleko, vjerojatno i neće. U svakom slučaju, od posljednjeg velikog Splinter Cella prošlo je već osam godina, tako da je krajnje vrijeme da se serijal konačno pomakne s mrtve točke.