Image Alt

Kuvo TV

Je li na pomolu treća ekspanzija za Assassin’s Creed Valhallu?

Treća velika ekspanzija Assassin’s Creed Valhalla je, možda, u planu. Informacije o njoj su primijećene još jednom, ovoga puta u dosjeima zadnjeg patcha.

Jedan od dežurnih leakera za Assassin’s Creed serijal objavio je novi video u kojem predstavlja zadnje informacije koje su ”iskopali” datamineri.  Prema tim podacima, čini se da se treća ekspanzija zove Dawn of Ragnarök, te da je smještena u Svartalfheimu. Popis trofeja je također pronađen, a među njima se navode trofeji za završavanje kompletnog teritorija Svartalfheima kao i trofej za obavljeni  potpuni upgrade Odin’s Bracera i otkrivanje svih Dwarven skloništa. Kroz ostale trofeje da se naslutiti da će Eivor imati nove sposobnosti, kao što je letenje kao vrana, teleportacijske strijele, kratku nepobjedivost, ledene moći i mogućnost oživljavanja neprijatelja.

Koliko je ovo sve istina, ostaje da vidimo. Ubisoft je krenuo najavljivati novi sadržaj, no još je toga nejasno, iako bi uskoro svakako trebali dobiti konkretne informacije o, čini, neizbježnoj novoj ekspanziji.