Image Alt

Kuvo TV

Autori Mortal Kombata i Injusticea navodno rade na crossover tučnjavi po imenu Multiversus

Već neko vrijeme kruže glasine koje govore da NetherRealm Studios, inače razvojni tim koji stoji iza borilačkih serijala kao što su Mortal Kombat i Injustice, radi na potpuno novoj crossover tabačini. Te glasine su govorile da bi se moglo raditi crossoveru između Marvela i DC-ja, no sudeći prema novim neslužbenim informacijama, to nije slučaj. U pitanju bi moglo biti nešto sasvim drugo.

I dok je gotovo sigurno da Ed Boon i ekipa punom parom rade na novim Mortal Kombat i Injustice igrama, novi leak koji je sinoć osvanuo na Redditu kaže da NetherRealm doista radi na potpuno novom IP-ju – crossover “platformer – tučnjavi” sličnoj Super Smash Bros. igrama, koja bi objedinila brojne likove iz raznih Warner Bros. franšiza. Tom prilikom, kao mogući borci spomenuti su Shaggy, Gandalf, Tom & Jerry, Batman, Fred Flinstone, Mad Max i Johnny Bravo, dok su Harry Potter i Ron Wheasley navodno još uvijek upitni zbog problema oko licenci.

Da bi se nešto doista moglo kuhati u kuhinji NetherRealm Studiosa potvrđuje i “Multiversus” trademark, koji je Warner Bros. registrirao krajem rujna, a koji se odnosi na video igru.

Anonimni izvor, koji je i objavio prve detalje o spomenutom projektu, tvrdi da je isti navodno nastao kao produkt memeova i glasina koje su svojevremeno spominjale Shaggyja kao jednog od gostujućih boraca u Mortal Kombatu 11. Umjesto da ga ubace u brutalnu igru kakva je Mortal Kombat 11, Ed Boon i ekipa su sa glavešinama iz Warnera došli na ideju da smiksaju sve franšize i naprave otkačeni crossover.

Naravno, budući da se za sada radi isključivo na glasini i nepotvrđenoj informaciji (unatoč Multiversus trademarku), još malo ćemo morati biti strpljivi i pričekati na nešto konkretnije, što bi moglo uslijediti već na The Game Awards 2021 showu, koji nas očekuje početkom prosinca.