Image Alt

Kuvo TV

The Devil in Me je doista iduća igra iz The Dark Pictures Anthology serijala

Tradicija je već da kraj svake igre iz The Dark Pictures antologije donese i teaser za iduću igru. Ta tradicija se nastavila i sa upravo izašlom horrom avanturom House of Ashes.

Raniji leak vezan za iduću igru iz ove horror antologije studija Supermassive Games pokazao se točnim – The Devil in Me je doista četvrta i ujedno posljednja igra prve sezone spomenute antologije.

Teaser koji možete vidjeti ispod, nije otkrio konkretnije detalje o igri, poput glumaca koje je Supermassive angažirao za nju ili pak datuma njenog izlaska (iako smo gotovo sigurni da ćemo je vidjeti nekada u ovo vrijeme iduće godine), no dobili smo prvi uvid u ono što nam ona donosi.

Sudeći prema prvom teaseru, The Devil in Me bi bez sumnje mogla biti dosad najmračnija i najzlokobnija igra u serijalu. Radnja spomenute igre mogla bi biti fokusirana na serijskog ubojicu koji sebe vidi kao umjetnika, a koji tijela svojih žrtava koristi za bizarne i prilično groteskne konstrukcije. Kakve strahote The Devil in Me krije, pogledajte ispod.

U međuvremenu, podsjećamo kako je The Dark Pictures Anthology: House of Ashes moguće zaigrati na PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, a uskoro vas očekuje i naša recenzija.