Image Alt

Kuvo TV

Tučnjava Multiversus je stvarna, ali na njoj ne radi NetherRealm Studios

Jučer smo pisali o leaku o misterioznoj tučnjavi Multiversus, na kojoj navodno rade Warner Bros. i NetherRealm Studios, a koja bi zapravo trebala biti odgovor na Nintendov Super Smash Bros. serijal. Spomenuli smo kako se radi o “platformer tučnjavi” sa najpoznatijim likovima iz raznih WB franšiza među kojima su Scorpion, Batman, Shaggy, Fred Flintstone ili, recimo, Johnny Bravo, a iako osim primjećenog tradmarka kojeg je krajem rujna registrirao Warner Bros. ništa konkretnije nismo doznali o igri, dobili smo njenu neslužbenu potvrdu i od strane jednog od najpoznatijih industry insidera.

Da igra Multiversus doista postoji, potvrdio je putem Twittera i Jeff Grub, koji je tom prilikom naglasio kako na spomenutom ostvarenju ipak ne radi NetherRealm Studios, već potpuno drugi, za sada nepoznati razvojni tim.

Iako ni Grubb nije otkrio neke značajnije pojedinosti o ovom projektu, sve je izvjesnije da se radi o “pravoj stvari”. Hoćemo li na najavu Multiversusa morati pričekati do The Game Awardsa 2021 ili ćemo je možda i ranije dočekati, ostaje nam da vidimo.