Image Alt

Kuvo TV

Wu-Tang Clan RPG navodno je u razvoju za Xbox

Popularni rap konglomerat Wu-Tang Clan vraća se u gaming vode. Barem ako je vjerovati najnovijim glasinama vezanima za Xvox Game Studios i njihove planove sa novim, neimenovanim developerom, s kojim rade na novoj Wu-Tang igri. No, ovoga puta se ne radi o fighting igri, ili glazbenoj igri, već ni manje ni više nego o RPG-u.

Novinar Jez Corden je prvi krenuo sam pričom o novoj Wu-Tang igri na Xbox Two podcastu prošloga tjedna. Tada je rekao kako Xbox surađuje sa Wu-Tangom, no nije puno više imao informacija uzuzev da će grupa biti zadužena za soundtrack. Nakon njega, drugi kolega novinar, Jeff Grubb je na GamesBeat Decides podcastu rekao slične stvari, s tim da je on naveo i developersku ekipu – Brass Lion Entertainment. Također je rekao da se radi o igri iz trećeg lica. Na stranicama developera se navodi kako rade na još ”nenajavljenom akcijskom RPG-u”. Navodno je radno ime projekta Project Shaolin, no čini se da je igra u ranim stadijima razvoja.

Službenih vijesti još nema, no čini nam se da će svaki čas biti nešto potvrđeno/najavljeno od strane Xbox ekipe. Za sada je sve u domeni glasina.