Image Alt

Kuvo TV

Kino hit A Quiet Place dobiva gaming adaptaciju u formi napetog single player survival horrora

Jučer nas je dočekala pomalo iznenađujuća najava novog projekta studija Saber Interactive, koji zapravo predstavlja gaming adaptaciju horror kino hita A Quiet Place.

Prema prvim službenim informacijama, A Quiet Place je novi single player survival horror na kojem uz Saber Interactive rade još i razvojni timovi iLLOGIKA i EP1T0ME, koji iza sebe imaju rad na popriličnom broju velikih naslova kao što su Rainbow Six ili Far Cry.

Iako su iz Sabera ovom prilikom bili škrti na informacijama, doznali smo ipak nekoliko detalja o samoj igri. Naime, radi se o ostvarenju koje bi nam trebalo predstaviti potpuno originalno horror iskustvo, smješteno u univerzum iz filmova, ali sa potpuno svježom, još uvijek neispričanom pričom.

Sama igra trebala bi zadržati napetost, neizvjesnost i dramu iz istoimenih filmova, pa iako nemamo nikakve konkretne detalje gameplaya, za očekivati je da ćemo u igri vidjeti određene stealth elemente i možda neku originalnu mehaniku koja, očekivano, ima veze sa zvukom.

A Quiet Place bi trebao izaći nekada iduće godine. Trenutno nisu poznate ni platforme kojima je namijenjen, no vjerojatno se radi o PlayStation i Xbox konzolama te PC-ju. Više detalja o samoj igri trebali bismo dobiti već ove godine, vjerojatno tijekom The Game Awardsa 2021.