Image Alt

Kuvo TV

Tučnjava Multiversus mogla bi biti free to play, a LeBron James je navodno njen prvi DLC lik

Posljednjih dana često smo svjedočili glasinama o novoj crossover platformer tučnjavi Multiversus, koja bi trebala objediniti likove iz brojnih Warner Bros. franšiza. Nedavno smo vidjeli i prvi inscurjeli screenshot na kojem se vidi i inicijalni roster, a nastavno na taj leak doznali smo još nekoliko informacija koje su nam pristigle od poznatog gaming novinara i insidera, Jeffa Grubba.

Naime, Grubb se osvrnuo na dosadašnje leakove otkrivši još nekoliko detalja. On, prije svega, tvrdi kako bi se moglo raditi i free to play naslovu, pri čemu ćemo vjerojatno morati kupovati buduće DLC likove, a prvi od tih likova navodno bi mogao biti LeBroj James.

Za kraj, Grubb je dodao kako mu je njegov izvor rekao da sama igra izgleda prilično jeftino. Radi li se o komentaru na radnu verziju ili nas u konačnici očekuje lako štivo u stilu Brawlhalle, ostaje nam da vidimo.

Prema svemu sudeći, na službenu najavu Multiversusa morat ćemo pričekati još neko vrijeme, a nadolazeći The Game Awards 2021 nam djeluje kao idealna prilika za njegovu najavu.