Image Alt

Kuvo TV

Diablo IV i Overwatch 2 još jednog odgođeni, preskaču i iduću godinu

Samo nekoliko dana nakon što je BlizzCon 2022 službeno odgođen, iz Blizzardovog tabora nam stižu vijesti o još jednoj, pomalo očekivanoj odgodi koja se odnosi na dva velika naslova – Diablo IV i Overwatch 2.

Iz Activision Blizzarda su odlučili spomenute igre dodatno odgoditi, što znači da ih vjerojatno nećemo vidjeti prije 2023. godine.

Potvrda o odgodi Diabla IV i Overwatcha 2 stigla je u sklopu financijskog izvještaja za treći kvartal 2021. godine, u kojem je navedeno kako oba naslova zahtijevaju dodatno vrijeme za razvoj, te da će ova odgoda značajno utjecati na njihov budući razvoj i samu kvalitetu.

Odluka o odgodi ovih igara u neku ruku je bila i očekivana, osobito ukoliko u obzir uzmemo turbulentnu situaciju u kojoj se Activision Blizzard nalazi u posljednje vrijeme. Uz tužbe za mobbing i seksualno uznemiravanje kojima je ovaj veliki izdavač u posljednje vrijeme doslovno zatrpan, svjedočili smo i odlasku sa funkcija brojnih ključnih osoba koje su, između ostalog, direktno bile uključene u razvoj Diabla IV i Overwatcha 2.