Image Alt

Kuvo TV

The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me je i službeno razotkriven – imamo prve informacije

Iako je sam kraj igre House of Ashes otkrio trailer četvrte po redu igre iz The Dark Pictures antologije, sada smo dobili i njenu službenu najavu.

Bandai Namco i Supermassive Games su i službeno predstavili The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, a uz prvi teaser koji smo već vidjeli, dobili smo i nekoliko informacija o samoj radnji igre koja će zaključiti prvu sezonu ove horror antologije.

Naime, The Devil in Me bi nam trebao isporučiti dosad najstrašniju i prilično uznemirujuću priču, u kojoj ćemo u ulozi skupine koja snima dokumentarce dobiti misterioznu pozivnicu u repliku Dvorca smrti H.H. Holmesa, inače prvog američkog serijskog ubojice. Naravno, ubrzo po njihovom dolasku, počinje da se odmotava klupko jezivih događaja, koji će rutinsko snimanje pretvoriti u očajničku borbu za život.

Iako još uvijek nisu otkrivene platforme na kojima će se The Devil in Me pojaviti, vjerojatno su u pitanju identične platforme, na kojima je dostupan i tek izašli House of Ashes – PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC.