Image Alt

Kuvo TV

PlayStation predstavio break bumper video uratke za utakmice UEFA Lige prvaka

Sony Interactive Entertainment sa zadovoljstvom predstavlja nove kreativne promotivne video uratke, poznatije i kao komercijalni break-bumperi, koji će se ove sezone prikazivati na nogometnim utakmicama UEFA Lige prvaka.

S najpoznatijim likovima PlayStationovih franšiza, ovi TV uradci slave zajedničku strast prema nogometu i gamingu u kojima uživaju navijači diljem svijeta.

U tunelu gledajte kako igrači reagiraju sa strahom kada shvate da Kratos i Atreus iz igre God of War vode protivničku momčad. Ratchet i Clank pojavljuju se kroz dimenzionalnu pukotinu na travnjaku s nosilima kako bi pomogli ozlijeđenom igraču. Aloy iz igre Horizon Forbidden West pridružuje se menadžerskom timu, a koristeći svoju usredotočenost i taktičku borbenu stručnost igrače dovodi do pobjede. Kako bi zauzeo najbolju poziciju na tribini, Nathan Drake iz igre Uncharted vješto prelazi stadion kako bi ponosno podržao svoju momčad s velikih visina.

Video koji kombinira sva četiri pojedinačna TV spota možete pogledati ovdje.

PlayStation i UEFA-ina Liga prvaka nedavno su obnovili partnerstvo za razdoblje 2021.-24. Nastavljajući svoju dugogodišnju suradnju koja je započela 1997. ugovor uključuje i sponzorska prava za UEFA Super Cup, UEFA Youth League i UEFA Futsal Ligu prvaka.