Image Alt

Kuvo TV

Poznato je kada Spider-Man stiže u PlayStation verziju Marvel’s Avengersa

I dok Square Enix izražava svoje razočaranje Marvel’s Avengersima, i ukida prethodno unesene mikrotransakcije, ujedno i potvrđuje kada će napokon Spider-Man doći u igru.

Skoro 15 mjeseci nakon što je Spider-Man najavljen za igru, kao ekskluzivni lik za PlayStation konzole, sada je napokon došao datum njegova dolaska, a to je 30. studenoga. Prvotno je trebao izaći još početkom ove godine, no neobjašnjivo je bio izuzet iz svih planova za igru, da bi se sad vratio i napokon postao igrivi lik. Uz njega, dolaze i posebni story elementi i With Great Power event, kao i poseban radi protiv Klawa.

Također, povećava se level cap sa 150 na 175 i još donosta kozmetičkih novosti je najavljeno, a sve možete vidjeti na priloženoj road mapi.

Što se tiče ovoga djela sa razočaranjem u igru, predsjednik Square Enixa Yosuke Matsuda je priznao na ovotjednom sastanku ulagača kako je Marvel’s Avengers nije bio uspješan onoliko koliko su željeli i čemu su se nadali. Također je registriran gubitak od 48 milijuna dolara za tvrku nakon izlaska igre, no navedeno je kako ne odustaju od novoga sadržaja za igru i da će održavati igru i dalje.